2011. április 29., péntek

Govinda Óbudán

Két nappal ezelőtt élménydús sajtóeseményen vettem részt a Govinda étteremben. Rám már az is az újdonság erejével hatott, hogy márciusban megnyílt Budán, a Kolosy térnél a Govinda újabb saláta bárja..
 fotó: govinda.hu

Bár az összejövetel apropója nem ez volt, hanem a krisna közösség éves programjai, azért a vendégkínáló fogások igen jól estek; limonádé, mangó lassi, avokádókrémes szendvics, védikus "rántotta" házi készítésű túróból, zöldséges szamosa, paradicsomcsatni, gyümölcsjoghurtban áztatott fánkocskák, a Malpura.Hogy számomra csak a legízletesebbeket említsem. Van, amiből tényleg csak egy csipetet ettem, az udvarriasság miatt, mivel visszatérőben vagyok a makrobiotikus étrendre, ami a tehéntej megvonásával jár.
Ott volt Hemangi is, aki néhány mondatban bemutatta az ajurvédikus konyhát és  az általa gyakran használt fűszereket.
Izgalmasnak ígérkezik a júliusi Krisnavölgyi búcsú - idén most már remélem eljutok oda.A Születés Hete kezdő prograjára, május 2-án, viszont minden bizonnyal, mert remek témakörökkel foglalkozik. (pl. vega életmód várandóság alatt, kismama jóga, apás szülést stb)

A rendezvény központi oldala: www.szuleteshete.hu
Helyszín: . A budapesti Haré Krisna Oktatási és Kulturális Központban (1039, Bp. Lehel u. 15-17.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails