Helyszín: Lélek Palotája, Bp. III. ker. Lehel u. 15-17.
A rendezvényre 10-16-ig lehet érkezni és minden (fél) órában csoportos körvezetéssel.
Megtekinthetők az alábbi programpontok:
- Rövid filmvetítés a hagyományos főzési eljárásokról.
- Bevezető előadás a gasztronómia tudományáról.
- Ájurvédikus érdekességek.
- Gúr- India ősi cukra. Édesség és cukorka gyártása helyben.
- Fűszerbemutató.
- A híres ghi (tisztított vaj) és panír (házi sajt) használatának és elkészítésének bemutatása
- Élményfőzés (egy indiai menü elkészítése itallal)
Amiről biztosan fogsz hallani:
Miért nem fogynak le a vegetáriánusok?
Mik azok a dósák?
Ami az egyiknek étek, … - Testtípusokra szabott ételek.
Ájurvéda, az Élet Tudománya.
Milyen egy teljesértékú vegetáriánus menü?
Évezredes receptek, hazai nyersanyagokból.
A tűz és az edények különböző minőségei.
Mi az a prána, és mennyi van egy ételben?
A húsevés kiváltása természetes úton.
A vegetáriánizmus jótékony hatása a tudatra.
A csodálatos tisztított vaj, a ghí.
Sajtkészítés házilag.
A fűszerezés, az étel lelke.
Részletek itt: www.budapestturizmus.krisna.hu oldalon
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése